60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
Lag en like god biff som på eksklusive restauranter - hjemme på ditt eget kjøkken!
LCD-display for aktuell temperatur
Denne Sous Vide sirkulatoren har et skaft i rustfritt stål og er utstyrt med en opplyst LCD-display som viser den aktuelle temperaturen samt en timer opptil 99timer. Den er mobil, som gjør den plassbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på 45 min til 56 grader (mavvikelser max 0,5 grader) og har en vannsirkulator på 8 liter per minutt. Passer å brukes til kokekar som har en dybde på minste 15cm.
For en nøyaktig temperatur gjennom hele
Å lage mat med en Sous Vide gjør at maten lages med en nøyaktig temperatur. Du stiller inn ønsket temperatur på råvaren du vil tillage, så varmes hele kjøttet til en temperaturen du har stilt inn. For at råvaren du tilbereder skal beholde sin smak og beskyttes mot vann må den vakuumpakkes. Når man skal tilberede kjøtt er det ofte etter marinering og for at kjøttet skal få den herlige stekeyten kan det med fordel stekes fort i en panne før servering.
Behold både næringsstoff og smak
Tilberedningstiden blir noe lengre når du bruker en Sous Vide enn når du lager mat med stekepanne eller i ovn. Ettersom råvaren vakuumpakkes beholder råvaren næringsstoffer og smak på en unik måte - det er verdt den ekstra ventetiden!
Vi har satt sammen en Sous Vide-guide med tabell for råvarer og temperaturer.
1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.
1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.
1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.