60 DAGER ANGRERETT

★ ★ ★ ★ 4.1 / 5 PÅ TRUSTPILOT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn

Alt for en ny kjøkkensesong – sjekk ut aktuelle kampanjer

Kjøkkenapparater/Sous-Vide/Steba SV50 Sous Vide-sirkulator
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator, Rustfritt stål Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba SV50 Sous Vide-sirkulator - Rustfritt stål - Steba
Steba

Steba SV50 Sous Vide-sirkulator
Rustfritt stål

(3.3)
1 747 kr
2 730 kr
På lager
Fri frakt innenfor Norge

Bra å vite

  • Watt, maks: 800
  • Still enkelt inn ønsket temperatur etter råvare
  • Sirkulerer vannet for konstant og jevn temperatur.
  • Fest enkelt på kantene av gryten
  • Still inn timeren og la maten ta vare på seg selv
  • Best i test vinneren!

Lag en like god biff som på eksklusive restauranter - hjemme på ditt eget kjøkken!

LCD-display for aktuell temperatur

Denne Sous Vide sirkulatoren har et skaft i rustfritt stål og er utstyrt med en opplyst LCD-display som viser den aktuelle temperaturen samt en timer opptil 99timer. Den er mobil, som gjør den plassbesparende og praktisk. Den varmer 20 liter på 45 min til 56 grader (mavvikelser max 0,5 grader) og har en vannsirkulator på 8 liter per minutt. Passer å brukes til kokekar som har en dybde på minste 15cm.

For en nøyaktig temperatur gjennom hele

Å lage mat med en Sous Vide gjør at maten lages med en nøyaktig temperatur. Du stiller inn ønsket temperatur på råvaren du vil tillage, så varmes hele kjøttet til en temperaturen du har stilt inn. For at råvaren du tilbereder skal beholde sin smak og beskyttes mot vann må den vakuumpakkes. Når man skal tilberede kjøtt er det ofte etter marinering og for at kjøttet skal få den herlige stekeyten kan det med fordel stekes fort i en panne før servering.

Behold både næringsstoff og smak

Tilberedningstiden blir noe lengre når du bruker en Sous Vide enn når du lager mat med stekepanne eller i ovn. Ettersom råvaren vakuumpakkes beholder råvaren næringsstoffer og smak på en unik måte - det er verdt den ekstra ventetiden!

Vi har satt sammen en Sous Vide-guide med tabell for råvarer og temperaturer. 

  • Kjøtt 62-68 grader:

1 cm 30 minutter, 2 cm 45 minutter, 3 cm 95 minutter, 4 cm 120 minutter, 5 cm 180 minutter, 6 cm 250 minutter.

  • Fisk 55-58 grader:

1 cm 10 minutter, 2 cm 20 minutter, 3 cm 30 minutter, 4 cm 40 minutter, 5 cm 50 minutter, 6 cm 60 minutter.

  • Fugl 63-65 grader:

1 cm 20 minutter, 2 cm 40 minutter, 3 cm 75 minutter, 4 cm 90 minutter.

  • Grønnsaker 80-85 grader:
Asparges 35 minutter, poteter 70 minutter, rotfrukter 110 minutter.

Egenskaper

  • MerkevareSteba
  • Artikkelnummer610632-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerRustfritt stål
  • Bruttovekt (kg)1,884
  • FaktaTemperaturinnstilling: 0-90°C
    Timer opptil 99 timer
    Kapasitet 12 liter/minutt

Mål

  • Lengde (cm)37,5
  • Bredde (cm)8
  • Dybde (cm)10,5

Teknisk spesifikasjon

  • Watt, maks.800
  • Timer-funksjonJa

Andre likte også

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)