Steba SV60 Sous Vide IPX7 sirkulator er et lite praktisk kjøkkenredskap som åpner dørene til den oppmerksomme og populære sous vide-matlagingen. Termen “sous vide” betyr “i vakuum” og metoden går ut på at maten tilberedes i tett lukkede plastposer som senkes ned i vann hvis temperatur stilles inn og holdes med presisjon, ved hjelp av en sous vide sirkulator. Dette gir en jevn og gjennomgående tilberedning med perfekt resultat hver gang. Best av alt er at tilberedningen mer eller mindre passer seg selv!
Denne modellen er brukervennlig med fire forhåndsinnstilte programmer og tre fargesignaler som indikerer hvilket trinn i tilberedningsprosessen som pågår. Blått lys indikerer oppvarming, grønt lys tilberedning ved satt temperatur og rødt lys betyr at programmet er ferdig. Temperaturen kan stilles opp til 90°C med 0,5°C intervall, den varmer 20 liter vann til 56°C på 45 minutter og sirkulerer 8 liter per minutt, noe som gir en jevn varmefordeling og godt resultat. Fest enkelt staven på kanten av gryten med klemmen, still inn ønsket temperatur og tid og la deretter din sous vide gjøre resten. IPX7-klassifiseringen betyr at hele enheten er vanntett, noe som gjør den til et holdbart redskap som tar matlagingen din til nye nivåer!