Bestillingsvare, forventet tilbake på lager september 2024
Fri frakt innenfor Norge
VG-MAX stål
Bra å vite
HRC 61,0
Beskrivelse
Kai Shun Classic grønnsakskniv har et blad av kvalitetsstålet VG-MAC og 32 lags damaskstål med et håndtak av laminert pakkatre. Den lille kniven er japansk og passer utmerket når du skal skrelle og skjære frukt og grønnsaker.
Vedlikeholdsr ådBruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.