60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn

Black Week – Opptil 50% på kjøkken og matlagning

Merkevarer/KAI

KAI

3 resultater sortert etter
Viser 3 av 3 produkter

Mer om Kai

Kai er en japansk knivprodusent som har tatt den japanske knivtradisjonen på alvor og kombinerer den med moderne design og funksjonalitet. Kai har gjennom sine mange ulike knivserier fått mye oppmerksomhet verden over i media og mat, hvor Kai kniver er valgt som must-haves i et velutstyrt kjøkken. Kvalitet og design er noe som Kai har fokusert på gjennom årene, noe som har gjort at man får tilgang til et unikt utvalg av kniver i forskjellige farger og former.Vi har et stort utvalg av kniver fra Kai av meget høy kvalitet for ulike formål og matlagingtyper. Velbalanserte kokkekniver i en klassisk design med solide håndtak. De mer moderne knivene fra Kai har en god stålkvalitet og farge fra en bred fargepalett. De større knivene fra Kai er utsmykket med vakre mønster som gir en vakker estetisk til håndverket. Alle kniver er laget i Japan der kvalitet er utmerket. Kai har kniver for alle dine behov i et bredt utvalg.

HistorieKai ble grunnlagt i1908 i Seki og har i over 100 år utviklet og solgt bestikk og relaterte produkter med utmerket funksjon og skarphet. Japan er godt kjent verden rundt for dine fantastsike kniver. Produkter fra Kai har lenge hatt en veldig høy status på det Japanske markedet og nå også i resten av verden.

Knivens funksjonSantou - Santou betyr tre fordeler på japansk. Santou er den tradisjonelle formen for en universalkniv. Knivtypens navn oppsto utfra at folk hadde tre ulike bruksområder for kniven, den ble brukt til både kjøtt, grønnsaker og fisk. 

Nakiri - Nakiri betyr grønnsakshakker. Denne knivens blandform er tradisnjonell for japanske grønnsakskniver og brukes til alle typer grønnsaker. Knivebladets form minner om en øks og egner seg ikke til å skjære i bein. 

Yanagiba - Yanagiba betyr ”piletreblad”. Denne knivformen brukes først og fremst til å skjære ulike råvarer i skiver. Knivbladet er tynt og langt hvilket gjør den perfekt til å lage tynne delikate skiver av for eksempel fisk eller skinke. 

Deba - Deba betyr ”utskytende blad” på japansk. Denne knivformen brukes i Japan som en øks, Kniven er stødig og tung med et bredt blad. Den fremre delen av bladet brukes først og fremst til å filetere fisk.

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)