Hexclad-grytene har samme revolusjonerende teknologi som stekepannene er kjent for. De kombinerer støpejernets holdbarhet, stålets ytelse og fordelene med non-stick - i ett og samme produkt! Hexclad er den eneste gryten på markedet som har non-stick på innsiden og utsiden. Med Hexclad-gryter kan du lage alt du vil.
Alle Hexclad-produkter har tre lag med magnetisk stål i bunnen og gir en usedvanlig god varmefordeling. Dette gjør at du kan bruke lavere varme for å oppnå ønsket resultat. Hexclad gryter kan også settes rett i ovnen.
Håndtaket er designet i stål, har kjølende funksjonalitet og et underbart ergonomisk design.
Belegget er av absolutt toppklasse, er produsert i Japan og har tilsatt diamantstøv som gir stekepannene og grytene en holdbarhet og robusthet ulikt noe annet.
Hexclad er svært lette å rengjøre. De kan settes rett i oppvaskmaskinen, men kan også håndvaskes med børste, svamp og til og med stålvull.
I tillegg til flere millioner hobbykokker brukes Hexclad også av verdensberømte kokker. Den største av dem alle, Gordon Ramsay med 7 Michelin-stjerner, kaller Hexclad for "Rolls-Royce av stekepannene". Han bruker Hexclad hjemme og på alle sine restauranter verden over. Gordon Ramsay er også medeier i Hexclad og hjelper til med å utvikle alle produktene.