60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
Helt siden 1939 har det familieeide colombianske selskapet Victoria® produsert kjøkkenprodukter laget av støpejern. De produserer resirkulerte jernprodukter i et topp moderne anlegg i Medellín, og lidenskapen for både matlaging og støpejern er grunnen til at de er ledende innen sin markedskategori når det kommer til kvalitet!
Dette er Victorias Fajitapanna, eller Comal som det også kalles, som er et must hvis du lager sentral- eller søramerikansk mat med tortillaer. Den flate formen og støpejernet lar deg lage retter på tradisjonell måte, selv over en åpen ild, om ønskelig. Støpejern er et utrolig allsidig materiale som tåler høye temperaturer og tiår med bruk hvis det håndteres riktig. Se instruksjonsvideoen på produktsiden for å se hvordan du tar vare på Victoria®-pannen din på den beste mulig måte!Noen tips fra Victoria ved første bruk:
- Vask av med mildt vaskemiddel og varmt vann. Tørk den tørr med en klut (unngå luft-tørking)
- Bruk litt ekstra matolje hvis maten lett blir sittende fast ved første bruk
- Forsøk å unngå mat med mye syre første gang, for eksempel tomat, eddik eller sitrusfrukter
- Unødvendig å behandle kjelen med olje før første bruk