En traktørpanne er egnet for sausbaserte retter, da den har høyere kanter enn en vanlig stekepanne. Non-stick-beläggningen forhindrer råvarene i å brenne seg fast i bunnen og gjør at pannen er lett å vaske.
TechnIQ
TechnIQ står i en klasse for seg selv. Med denne serien setter Scanpan en ny standard for hva en belagt stekepanne skal håndtere. Beläggningen har en grov tekstur som minner om overflaten på en støpejernspanne. Samtidig har den alle fordelene som kommer med en tradisjonell non-stick-beläggning. Beläggningen heter Stratanium+ og anses å være markedets tøffeste.
Serien TechnIQ er resultatet av et unikt samarbeid med profesjonelle kokker. Stek- og kokekar er designet etter kokkenes preferanser og strenge krav. De er ekstremt holdbare, gir et perfekt stekresultat og er utrolig enkel å holde rene. Alle kar har en base som består av resirkulert aluminium. TechnIQ er ovnsikkert opptil 260 grader og fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjon.
SE HELE SERIEN
God Steking med Scanpan
I vår steke skole God Steking med Scanpan viser Thomas Sjögren, Årets Kokk 2015, hvordan du blir en verdensklasse steker ved å steke i riktig temperatur, tid og stekepanne.
SE ALLE EPISODENE
#brand { border-collapse: collapse; width: 100%;}#brand td, #brand th { border: 0px solid #ddd; padding: 20px;}#brand tr:nth-child(even){background-color: #e0edf4;}#brand tr:hover {background-color: #ddd;}#brand th { padding-top: 20px; padding-bottom: 20px; text-align: left; background-color: #e0edf4; color: black;}
Om Scanpan
Scanpan ble grunnlagt i 1956 og har sitt hovedkvarter utenfor Århus i Danmark. Selskapet ligger alltid i forkant når det gjelder å utvikle nye, banebrytende produkter. Stekepannene har blitt tildelt i produkttester og har hjulpet kokker med å vinne prestisjefylte konkurranser, som SM, EM og VM i matlaging. Scanpan er rett og slett en verdensklasse steker!
OPPDAG SCANPAN