Flame master gassbrenner fra Satake. Kan brukes både med og uten munnstykke. En profesjonell brenner med grill/stekfunksjon, med munnstykket på kan du få en fin overflate på råvarene som f.eks. kjøtt, fisk eller grønnsaker. Takket være munnstykket blir brenningen noe mykere enn med en klassisk gassbrenner uten munnstykke.
Spennende produkt med stor anvendelsesområde for alle matinteresserte.
- Ta av beskyttelsesplasten og brenn av Flame Master under vifte eller utendørs i 2 minutter før første gangs bruk.
- Fylles med butangass. Rist gassflasken før påfylling. Hold Flame Master opp-ned ved påfylling.
- Hold Flame Master relativt stille og med ikke for mye helling ved steking / grilling av råvare.
- Flame Master blir omtrent 1200°C.
- La Flame Master kjøle helt ned før du berører munnstykket og før gjenstanden pakkes ned i oppbevaringsboks.
- Kan også brukes som en klassisk brenner uten munnstykket.