Morsø NAC Stekepanne 25 cm. Produsert i sortlakkert støpejern, knott i rustfritt stål og med håndtak av oljet eik. 5,5 mm bunn gir god og jevn varmefordeling. Egnet for alle varmekilder. Ikke egnet for ovn og grill. 25 x 7,5 cm. 2,2 l.
Gryter og stekepanner i støpejern tåler svært høye temperaturer og har en unik evne til å holde på varmen lenge, slik at maten kan holdes varm på middagsbordet. En støpejernspanne er et spesielt godt valg for å steke biffer eller fisk som skal tilberedes kort tid på høy varme. Det gir den rette stekeskorpen og sørger for at kjøttsaftene bevares. Grønnsaker som rotgrønnsaker kan også stekes i pannen for å gi dem en deilig stekeskorpe.
Støpejern er et ekstremt holdbart materiale som er nærmest uslitelig hvis man tar hånd om og vedlikeholder det korrekt. Støpejern skal rengjøres med varmt vann. Sørg for at støpejernet er helt tørt før du oppbevarer gryten. Kan etterbehandles med olje. Morsø støpejern kan resirkuleres.