60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
Kai Wasabi Black filékniv, 18 cm KAI
NYHET
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI
Kai Wasabi Black filékniv - 18 cm - KAI

Kai Wasabi Black filékniv
18 cm

751 kr
949 kr
Bestillingsvare, forventet tilbake på lager september 2024
Fri frakt innenfor Norge
Rustfritt stål

Bra å vite

  • HRC 58,0

Beskrivelse

Skjær og fileter både kjøtt og fisk med letthet. Skjær og fileter kjøtt og fisk vakkert og nøyaktig med Kais japanske filetkniv fra Wasabi Black-serien. Kai er, med over 100 år i bransjen, kjent for sin høye kvalitet. Filetkniven har et 18 cm langt, fleksibelt blad av rustfritt stål med høyt kullinnhold. Knivens svarte håndtak er i en kombinasjon av polypropen og bambuspulver, og takket være de naturlig antibakterielle egenskapene hos bambus, hjelper det til med å holde en optimal hygiene på kjøkkenet.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareKAI
  • SerieWasabi Black
  • Artikkelnummer32639-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerBlad Rustfritt stål Hank Polypropylen, bambus
  • Bruttovekt (kg)0,156
  • VedlikeholdsrådSkjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
    Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
    Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
    Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
    Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
    Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist. Bruk plast- eller treskjærefjøler.
    Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
    Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
  • HRC58

Mål

  • Skaftlengde (cm)12.6
  • Bladlengde (cm)18

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*