60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn

Black Week – Opptil 50% på kjøkken og matlagning

Matlaging/Kjøkkenkniver/Japanske kniver/Kai Shun Classic White kokkekniv
Kai Shun Classic White kokkekniv, 20 cm KAI
KAMPANJE
KAI

Kai Shun Classic White kokkekniv
20 cm

2 582 kr
3 399 kr
Bestillingsvare, sendes tidligst 9. desember
Fri frakt innenfor Norge

Bra å vite

  • HRC 61,0
Kai Shun Classic White kokkekniv har et blad av kvalitetsstålet VG-MAC og 32 lags damaskstål og et håndtak som er laget av laminert lyst pakkatre. Den japanske kniven med det lange bladet er ideelt for å skive, skjære og hakke praktisk talt alt på kjøkkenet. Kokkekniven fra Kai passer like godt til amatørkokker som profesjonelle.

Egenskaper

  • MerkevareKAI
  • SerieShun Classic White
  • Artikkelnummer507550-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerBlad VG-MAX stål Hank Pakka-tre
  • SkaftfargeBeige
  • Bruttovekt (kg)0,334
  • VedlikeholdsrådBruk plast- eller treskjærefjøler.
    Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken.
    Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
    Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
    Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
    Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
    Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
    Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
    Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
  • HRC61

Mål

  • Skaftlengde (cm)12.2
  • Bladlengde (cm)20
KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)