Hexclad-kjelene har samme revolusjonerende teknologi som stekepannene er kjent for. De kombinerer støpejerns holdbarhet, stålets ytelse og fordelene med non-stick - i ett og samme produkt! Hexclad er den eneste kjelen på markedet som har non-stick på innsiden og utsiden. Med Hexclad-kjeler kan du lage alt du vil.
Alle Hexclad-produkter har tre lag magnetisk stål i bunnen og gir en ekstremt god varmefordeling. Det betyr at du kan bruke lavere varme for å oppnå ønsket resultat. Hexclad-kjeler kan også settes direkte i ovnen.
Håndtaket er designet i stål, har kjølig funksjonalitet og en fantastisk ergonomisk design.
Belegget er av absolutt toppklasse, er produsert i Japan og har tilsatt diamantstøv som gir stekepannene og grytene en holdbarhet og robusthet ulikt alt annet.
Hexclad er veldig lette å rengjøre. De kan settes direkte i oppvaskmaskinen, men kan også håndvaskes med børste, svamp og til og med stållull.
Sammen med flere millioner hobbykokker brukes Hexclad også av verdenskjente kokker. Den største av dem alle, Gordon Ramsay med 7 Michelin-stjerner, kaller Hexclad for "stekpannenes Rolls-Royce". Han bruker Hexclad hjemme og på alle hans restauranter over hele verden. Gordon Ramsay er også medeier i Hexclad og hjelper til med å utvikle alle produkter.