60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn

Pre-Black Week – Opptil 50% på kjøkken og matlagning

Matlaging/Kjøkkenkniver/Japanske kniver/Global G-47 Sashimikniv 25 cm
Global G-47 Sashimikniv 25 cm, rustfritt stål Global
KAMPANJE
-36%
Global

Global G-47 Sashimikniv 25 cm
rustfritt stål

1 311 kr
2 050 kr(-36%)
På lager
Fri frakt innenfor Norge

Bra å vite

  • HRC 58,0
  • Skjær løvtynne skiver i ett eneste drag
  • Slipet på begge sider
  • Populær blant sushikokker

G Sashimikniv symmetrisk 25 cm

G-serien er en stanset kniv med sveising mellom kniv og blad.

Kniven med de rette egenskapene for å kunne lage perfekte tynne skiver eller små biter. Skjær fisk, skalldyr, kjøtt, kylling eller grønnsaker uten problemer med denne knivens utmerkede skarphet og smale form.

Eksklusiv stålsammensetning

Kniven er laget i Japan og slipes i tre trinn, det siste trinnet for hånd av en såkalt Master, som krever en erfaring på 5-6 år. Stålet som knivene lages av heter Cromova 18, en unik sammensetning som er eksklusivt utviklet for Global. Det karakteristiske prikkemønsteret på knivens håndtak gir et godt grep, sklisikring og en behagelig følelse. Skjeftet er fylt med sjøsand for å skape den perfekte vekten og balansen.

Verdsatt av profesjonelle og hjemmekokker

Det er ingen tilfeldighet at Global har oppnådd stor suksess over hele verden. Kombinasjonen av fantastisk stål, tidløs design og håndverksferdighet har gjort Globals kniver verdsatt av både profesjonelle og hjemmekokker. Både det svenske kokkelandslaget og mange av vinnerne av tittelen Årets Kokk bruker Global-kniver. Både til hverdags og i konkurranse, det beste vitnesbyrdet en kniv kan få.

Egenskaper

  • MerkevareGlobal
  • SerieGlobal Classic
  • Artikkelnummer511361-01
  • Kvantitet1 stk.
  • MaterialerBlad Cromova 18 rustfritt stål Hank Rustfritt stål 18/10
  • Bruttovekt (kg)0,322
  • VedlikeholdsrådSkjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål.
    Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen.
    Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut.
    Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet.
    Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste.
    Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
  • HRC58

Mål

  • Bladlengde (cm)25

Oppdag mer

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)