60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
For brød kan det være bra å ha en brødfjøl med riller som samler opp smuler, mens løk bør skjæres på et skjærebrett av plast. Vil du satse på skjærebrettenes RollsRoyce er det et ordentlig treskjærebrett laget an endetre, de kan nemlig lege seg selv med litt kjærlighet og pleie. Utover skjærebrett i alle former har vi selvfølgelig produkter for at du skal kunne ta vare på skjærebrettene på best mulige måte. Når man bearbeider kylling må man være forsiktig, det spiller ingen rolle hvilket skjærebrett man velger, så lenge den er enkelt å rengjøre slik at du blir kvitt eventuelle bakterier. Vi selger flere skjærebrettsett med flere ulike skjærebrett til ulike råvarer slik at bakterier ikke sprer seg. Skjærebrettet lever i symbiose med kjøkkenkniven, og ettersom de aller fleste anser at kniven er det viktigste kjøkkenredskapet er altså også skjærebrettet også viktig. Skjærebrettet og kjøkkenkniven går hånd i hånd ved matlagningen.
Det som også er viktig å tenke på når du velger skjærebrett er å tenke på hvilke kniver du har, velger du et skjærebrett i marmor må du være forsiktig slik at knivene ikke skades.
Det finnes en mengde ulike skjærebrett tilpasset for ulike endemål, og utover det i flere ulike material og størrelser. For kjøtt passer det best med et skjærebrett med et hakk langs kantene, så kjøttsaften samles opp og ikke renner ut på arbeidsbenken. Et realt, tykt og ekstra fint skjærebrett kalles ofte for slakterblokk, og selv disse kan du finne i vårt sortiment.
Når du skal velge skjærebrett av tre skal du være oppmerksom på at ikke alle tåler oppvaskmaskin, og du bør derfor ta stilling til om det skal være mulig å vaske den i oppvaskmaskinen, eller om det ikke betyr noe.
Se nærmere på vårt utvalg på siden vår og finn det skjærebrettet du mangler til din kjøkkenkniv og dine formål på kjøkkenet. Hos oss kan du finne akkurat det skjærebrettet du er ute etter.