60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Logg inn

Pre-Black Week – Opptil 50% på kjøkken og matlagning

Matlaging/Siler og dørslag/Passersiler

Passersiler

En passersil er perfekt når du skal sile vannet borte fra mindre mengder mat. For eksempel når du lager quina eller bulgur. 
1 resultater sortert etter
Viser 1 av 1 produkter

Mer om Passersiler

Det er flere passersiler som har doble nett slik at du garantert får fløyelsmyk eller saus uten en eneste klump. For deg som vil vaske passersilen i oppvaskmaskin anbefaler vi en sil i rustfritt stål, som tåler maskinvask. Så slipper du å vaske for hånd. Passersilene varierer fra 7,5 cm til 20cm i diameter og noen har en rund skål og noen har en spissere for deg som for eksempel lager saft. 
 

En passersil er det perfekte redskapet når du vil lage pureér, syltetøy eller mos. Takket være det finmaskede nettet blir råvarene finfordelt når de presses gjennom nettet etter koking. Med en passersil kan du for eksempel lage egen, hjemmelaget og sunn barnemat.

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)