60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
Med en trykkoker bevares næringsstoffene i maten mer enn ved vanlig koking. Trykkoking gjør ikke bare maten mer næringsrik, smaken blir også bedre bevart, og fordi temperaturen i en normal trykkoker er nærmere 130 grader, er koketiden mye kortere.En trykkokerer er helt tett, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for søl siden innholdet, til tross for bevegelse og skvulpe, forblir inne i kasserollen. Hvis du ønsker en trykkoker som kan brukes på alle kokeplater, anbefaler vi trykkokeren med lokk og kurv fra merket Funktion, eller trykkokeren NutriCook fra Tefal.
En trykkoker gjør at matlagingen går mye raskere takket være det høye trykket. Under et tett lokk kokes vannet opp og siden væsken ikke omdannes til damp, men beholder sin flytende form stiger trykket og kokepunktet, noe som effektiviserer prosessen. Takket være en ventil som måler høyeste kokepunkt og høyeste trykk, kan trykket aldri blir for høyt.