60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
En saltstein gir dine grønnsaker perfekt saltsmak før de skal tilberedes. Hvis du skal grille kan du bruke saltsteinen som et fat mens grillen blir bra. Det går også bra å legge steinen direkte på grillen og tilsette salt på en naturlig måte under stekingen.
Her setter bare fantasien grenser, du kan tilberede alle mulige grønnsaker på en saltstein.
Denne klassike Italienske retten er perfekt å servere på saltstein.
Du trenger:
Mozzarella
Tomater
Basilikum
Pepper
Balsamico
Olivenolje
Slik gjør du:
Del tomater og mozzarella passe tykke skiver og legg de lagvis på saltsteinen. Dekorer med fersk basilikum og krydre med pepper. Hell over balsamico og olivenolje. Server på saltsteinen.
I Norge har vi tilgang til fantastisk god fersk laks. Det finnes utallige måter å tilberede laksen på og mye av grunnen til at den er så populær. Rå laks har kommet for å bli og saltsteinen er perfekt til å forberede et herremåltid med laks.
Del laksen i tynne skiver (0,5cm) la de ligge på saltsteinen i noen minutter. Det er ikke nødvendig å snu laksen på steinen. Laksen kan spises som den er eller så kan du flambere den med en gassbrenner. Dette kan du gjøre direkte på saltsteinen da den tåler høye temperaturer. Tenkt bare på å ikke hold flammen på samme sted for lenge, da steinen risikerer å sprekke.
Tips! Server rå eller flambert laks med sauser og valgfritt tilbehør. Alternativt sushiris og grønnsaker.
En herlig smakskombinasjon er melon og salt. Med saltsteinen får melonen et perfekt hint av salt og det er en morsom måte å servere melonen på.
Tips! Legg melonskiver, fetaost og mynte eller basilikum på saltsteinen. En perfekt smakskombinasjon som passer til forrett eller finere snacks.